Palvelut taloyhtiöille

Palvelemme taloyhtiöitä huoltomaalaustöiden parissa Oulussa, Rovaniemellä, Seinäjoella, Porissa, Kajaanissa ja Jyväskylässä.

Taloyhtiöt voivat luottaa asiantuntemukseemme tuotteiden valinnassa ja työtavoissa, sillä olemme historiamme aikana palvelleet jo kymmeniä taloyhtiöitä. 

Huoltomaalauksissa merkitseviä asioita tehdyt pohjatyöt, esimerkiksi hilseilevän maalin poisto ja paikkamaalaus sekä pesu- ja muut puhdistustoimenpiteet vanhoille pinnoille.

Meiltä taloyhtiöt saavat joka tarjouksen kanssa joustavat maksuehdot, kahden vuoden takuun työlle, perusteelliset työtapaselosteet ja yksityiskohtaisen tarjouksen, jonka sisältöä ei tarvitse arvuutella. Hinnoittelemme palvelumme avaimet käteen -periaatteella, eli maalit, henkilönostimet ja tarvikkeet sisältyvät tarjoukseemme, ellei toisin ole sovittu.

Kattavat lisätyöpalvelumme mahdollistavat taloyhtiölle helpon remontin kun voimme huoltomaalauksen yhteydessä korjata lahovauriot, puhdistaa sadevesikourut ja suoristaa taloyhtiön aidat. Tarjoamme osaamisemme mukaan myös muita palveluita maalaustöiden ohessa, esimerkiksi peltikattojen huoltomaalauksia sekä tiilikattojen puhdistus- ja suojauskäsittelyitä.

Kysy lisää palveluistamme!

Ulkoverhouksien ja julkisivujen maalaus 2
Ulkoverhouksien ja julkisivujen maalaus
Vieritä ylös