Palvelut yksityisille

Palvelemme omakoti-, pari-, luhti- ja rivitaloasukkaita huoltomaalaustöiden parissa Oulussa, Seinäjoella, Porissa, Kajaanissa ja Jyväskylässä.

Huoltomaalauksissa merkitseviä asioita ovat tehdyt pohjatyöt, kuten hilseilevän maalin poisto ja paikkamaalaus sekä pesu- ja muut puhdistustoimenpiteet vanhoille pinnoille. Kodin pintojen historiaa kannattaa tutkia, jotta osataan valita sopiva pintamaali uudelle huoltomaalauskerrokselle. Aiemmin teollisilla öljymaalilla maalattuihin kohteisiin voi huoltomaalauksessa käyttää pääsääntöisesti myös nykyaikaisia muovidispersiomaaleja, mutta toisin päin se ei onnistu.

Alun perin perinteisillä maaleilla, kuten pellavaöljy-, keitto-, kalkki- tai petrooliöljymaalilla, maalatuissa pinnoissa on hyvä pitäytyä samassa maalityypissä myös huoltomaalauskierroksella.

Olemme yli 10 vuoden historiamme aikana maalanneet takuutyönä kymmeniä omakotitaloja ja rivitaloyhtiöitä, joten asiakas voi rauhassa luottaa asiantuntemukseemme maalausasioissa. Olemme yrityksenä myös rekisteröityneet ennakonpidätysrekisteriin, joten palvelumme ovat kotivähennyskelpoisia.

Tarjoamme näillä alueilla myös peltikattojen huoltomaalaustyöt ja tiilikattojen puhdistukset ja suojauskäsittelyt.

Kaipaako kotisi maalia pintaan? Ota yhteyttä tästä!

Ulkoverhouksien ja julkisivujen maalaus 12
Ulkoverhouksien ja julkisivujen maalaus 4
Scroll to Top