Kokemuksia Maalaustehosta

Lue alta asiakkaidemme kokemuksia ulkomaalauksista ja huoltotöistä.

Asiakkaan kokemuksia ulkomaalauksista ja huoltotöistä

”Kiitos, Maalausteho!
Hyvin onnistuneet yhteiset projektimme kantavat yhteistyön hedelmää. Nähdään myös seuraavissa projekteissa!”

Maalausteho on tehnyt Jukkatalon kanssa yhteistyötä eri puolilla pääkaupunkiseutua. Yhteistyön aikana Maalausteho on maalannut Jukkatalon rakentamia rivitalo-, paritalo-, ja erillistaloyhtiöitä mm. Espoossa, Vantaalla ja Kirkkonummella. Yhteistyö on sujunut hienosti ja se jatkuu myös tulevaisuudessa.

Jere Salama on toiminut työnjohtajana useammassa Maalaustehon maalaamassa kohteessa. Jere Salama, miksi Jukkatalo valitsi urakoitsijaksi Maalaustehon?

Tulimme Jukkatalolla kilpailutuksen jälkeen tulokseen missä työn hinta, laatu ja takuuasiat kohtaavat Jukkatalon vaadittua laatujärjestelmää. Tietenkin ”puskaradioista” kuultu positiivinen palaute Maalaustehosta puolsi päätöstämme aloittaa yhteistyö projekteissamme. 

Miten maalaustyöt mielestäsi sujuivat?

Maalaustyöt kohteissamme on sujunut aina, niin aikataulullisesti kuin laadullisesti, toivomallamme tavalla. Myös pienet urakasta puuttuvat lisätyöt on hoidettu ongelmitta.

Oletko tyytyväinen saamaasi palveluun ja työnjälkeen? 

Oman positiivisen kokemukseni pohjalta suosittelen Maalausteho a urakoitsijaksi maalausprojekteihin.

Jukka Alavesa kertoo kokemuksiaan taloyhtiön ulkomaalauksesta.

”Mahtavaa maalausjälkeä! Talot saivat uuden pirteän ilmeen.”

As Oy Kiimingin Jäälinkoivussa oli vuorossa taloyhtiön hallituksen suunnitelman mukainen puupintojen huoltomaalauskierros. Kiimingin Jäälinkoivussa on kolme rivitaloa sekä yhteinen autokatos. Huoltomaalaustyössä kaikki pinnat puhdistettiin ja maalattiin aiempaan sävyyn. Toteutukseen valittiin Oulun seudulla pitkään urakoinut Maalausteho.

Jukka, miksi taloyhtiö valitsi urakoitsijaksi Maalaustehon?

Kuulimme teistä positiivista palautetta. Tarjous oli taloyhtiölle turvallisen tuntuinen. Tarjous oli kokonaisuutena hyvä. Oli halvempiakin tarjouksia, mutta niissä oli erinäisiä piilokuluja.

Miten maalaustyöt mielestäsi sujuivat?

Työn aloituksesta tiedotettiin ajoissa, niin oli aikaa siirrellä tavarat pois tieltä. Maalaus sujui hyvin huomaamattomasti.

Oletteko tyytyväisiä saamaanne palveluun ja työnjälkeen?

Olemme olleet todella tyytyväisiä työn laatuun. Talot sai uuden pirteän ilmeen! Työ tehtiin siististi ja huolellisesti.

Linjamäkien asiakastarina omakotitalon huolto- ja julkisivumaalauksesta.

”Laadukasta työtä!”

Anu ja Janne Linjamäki

Ylistaro

Anu ja Janne Linjamäki ovat asuneet Ylistarossa maaseudun rauhassa jo useamman vuoden ajan. Talossa ja pihapiirissä riittää toimeliaalle perheelle puuhaa ja tekemistä. Perhe on kunnostanut ostamaansa 1950-luvun taloa pikkuhiljaa. Nyt oli vuorossa uusittujen ulkovuorauspaneelien huoltomaalaus ja talon julkisivun uudistaminen punaisesta modernin harmaaksi.

Anu ja Janne, miksi valitsitte urakoitsijaksi Maalausteho Oy:n?

Talon maalaus oli ollut mielessä jo jonkin aikaa. Postissa tuli mainos Maalausteho Oy:ltä ja se herätti meidän mielenkiintomme. Arviointikäynti antoi hyvän vaikutelman ja tarjous oli kohtuullinen.

Miten maalaustyöt mielestänne sujuivat?

Maalaustyöt sujuivat kuten olimme sopineet. Aikataulut pitivät. Maalausjälki oli huolellista, tarkkaa ja siistiä.

Oletteko tyytyväisiä saamaanne palveluun ja työnjälkeen?

Olemme erittäin tyytyväisiä palveluun ja työnjälkeen. Voimme suositella Maalausteho Oy:tä muillekin. Kaikki sujui ammattimaisesti alusta loppuun saakka.

Maalausurakointiyhteistyötä useamman vuoden ajalta.

”Niinku Porilainen sanos – ei paskempaa maalauspalveluu Pohjanmaalt’!”

Kimmo Juhala

Työnjohtaja


Maalausteho on tehnyt Lehto Groupin yhtiöiden kanssa hyvää yhteistyötä jo useamman vuoden ajan. Maalausteho on maalannut useita kymmeniä kouluja, päiväkoteja, palvelu- ja vanhainkoteja ympäri Suomea. Nyt oli vuorossa Poriin rakennettavan hoivakoti Dagmaarian ulkomaalaustyöt, jossa työnjohtajana oli Kimmo Juhala.

Kimmo, miksi Lehto Asunnot valitsi urakoitsijaksi Maalaustehon?

Olen tehnyt yhteistyötä Maalaustehon kanssa jo useammassa Lehdon kohteessa. Maalaustehon hinnat ovat olleet kilpailukykyiset muihin urakoitsijoihin nähden.

Miten maalaustyöt mielestäsi sujuivat?

Maalaustyöt ovat valmistuneet ripeästi, mikäli säät vain maalaustyön sallivat. Työn jälki on ollut hyvää. Aina ei rakentaminen kumminkaan suju kuin lasketellen, joten yhteistyön sujuvuus yrityksen johdon ja työntekijöiden kanssa on erittäin tärkeää. Maalaustehon kanssa tämä on ollut saumatonta.

Oletko tyytyväinen saamaasi palveluun ja työnjälkeen?

Takuuajan korjausmaalauksia ei ole jouduttu tekemään, joten jälki on tyydyttänyt tilaajan tarpeet.

Scroll to Top