Kuivajää puhallus

Uusimpana palveluna tarjoamme nyt myös ammattitaitoista kuivajääpuhallusta koko Suomen alueella. Kuivajääpuhallus on erinomainen tapa poistaa vanhat maalipinnat, joten palvelu vauhdittaa ja helpottaa tekemistämme monissa kohteissa.

Voit myös tilata meiltä pelkän kuivajääpuhalluksen niin halutessasi, ja teemme myös muihin kohteisiin kuin rakennuksiin liittyviä puhalluksia. Esimerkiksi sammalet, graffitit, veneet, tiilipinnat, peltikatot, tehtaat, öljy-, noki- ja palovauriot – ja jopa sähkölaitteet – on mahdollista puhdistaa kuivajääpuhalluksella. Koska kuivajääpuhalluksesta ei synny vettä tai hiukkasia, se soveltuu herkillekin kohteille. Kysy siis rohkeasti, jos mielessäsi on jotain puhdistettavaa – arvioimme tilanteen mielellämme!

Kuivajääpuhallus on puhdistusmenetelmä, jossa käytetään hiilidioksidista valmistettua kuivajäätä pinnan tai esineen puhdistamiseen. Kuivajäätä käytetään puhdistusaineena, sillä se on kiinteää hiilidioksidia, joka höyrystyy ilmassa käytön aikana.

Menetelmä on ympäristöystävällinen ja turvallinen, sillä kuivajää ei jätä jälkeensä minkäänlaisia jäämiä, ja se haihtuu kokonaan ilmassa. Se on monipuolisuudeltaan verraton menetelmä, ja samalla voidaan myös pitää huoli ympäristöstä, joten ei ihme, että sen suosio vain kasvaa!

Heti valmiina uudelle maalille

Kuivajääpuhallus soveltuu erityisesti kohteisiin, joissa muita puhdistusmenetelmiä, kuten hiekkapuhallusta tai kemiallisia menetelmiä, ei voida käyttää. Se on myös nopeampi ja tehokkaampi kuin perinteiset menetelmät. Puhdistettu pinta on heti valmis maalattavaksi.

Kuivajääpuhallus poistaa maalin pintakerroksen mekaanisesti, jolloin maali irtoaa ilman kemiallisia reaktioita tai vaurioita puhdistettavalle pinnalle. Se ei jätä myöskään jälkeensä kemiallisia jäämiä, joita hiekkapuhallus tai kemialliset menetelmät voivat jättää.

Kuivajääpuhallus voi olla liian aggressiivinen menetelmä joillekin pinnoille, kuten ohuelle tai herkälle metallille tai muoville. Ennen poistamista on siis hyvä tehdä tarkistus, että menetelmä varmasti soveltuu käytettävälle pinnalle. Yleisesti taloissa kuivajääpuhallus soveltuu käyttöön hyvin. Ammattilainen osaa arvioida tilanteen tapauskohtaisesti.

Kuivajääpuhallus – Dry Ice -taulukko

Kuivajääpuhalluksen hinta

Kuivajääpuhalluksen hinta vaihtelee riippuen useista tekijöistä, kuten puhdistettavan kohteen koosta ja kunnosta, käytettävän laitteen tehosta ja kapasiteetista, puhdistustyön kestosta ja vaativuudesta sekä kohteen sijainnista. Yksinkertaisen yksikerroksisen talon kuivajääpuhallus maksaa Maalaustehon suorittamana muutamia tuhansia euroja. Vastaamme mielellämme kysymyksiin ja annamme tarjouksen kuivajääpuhalluksesta! Lisätietoa saat laitteiden maahantuojan Dry Ice Finlandin sivuilta.
Scroll to Top