Kokemuksia kuivajääpuhalluksesta

Kuivajääpuhallus on verraton menetelmä monenlaisten kohteiden puhdistamiseen. Olemme Maalausteholla päässeet testaamaan kuivajääpuhallusta jo useissa kohteissa ja tässä blogissa avaamme kokemuksia kuivajääpuhalluksesta asiakaskohteissamme.

Veneen puhdistus kuivajääpuhalluksella

Veneen pohjan tummuminen johtuu yleensä erilaisista kasvustoista kuten levistä, meriruohosta, sinisimpukoista tai planktoneista, jotka kiinnittyvät veneen pohjaan. Tämä kasvusto voi aiheuttaa tummumista ja esteettisen haitan lisäksi se itse asiassa voi myös hidastaa veneen liikkuvuutta veden läpi. Siten se voi heikentää veneen polttoainetaloutta ja suorituskykyä!

Kunnossapidon kannalta veneen pohjan puhdistus on tärkeä toimenpide, joten asiakkaammekin toivoi avuksi kuivajääpuhallusta.

Kuivajääpuhalluksella saimme veneen pohjasta turvallisesti jälleen siistin pohjamaalikerrokseen saakka ja vene päästiin maalaamaan. Nyt se on kuin uusi! Veneilykausi oli mukava aloittaa hoidetulla veneellä. Kuivajääpuhallus ei rasita veneen omaa pintaa.

Kokemuksia kuivajääpuhaltamisesta - vene ennen puhdistusta
kuivajääpuhallus veneen puhdistus - jälkeen

Hirsitalon seinän puhdistus kuivajääpuhalluksella

Toisessa kohteessa asiakkaamme toivoi nopeaa hirsitalon seinän puhdistusta. Kuivajääpuhallus mielletään usein aggressiiviseksi ja voimakkaaksi puhdistusmenetelmäksi, joten on luonnollista ajatella ettei sillä voisi käsitellä hirsiseinää.

Kuivajääpuhallus sopii kuitenkin hienosti hirsipinnoille, sillä se on hellävarainen ja tasainen menetelmä, joka poistaa myös tummentumat ja muut epätoivotut muutokset – myös sisätiloissa!

Hirsiseinän puhdistus kuivajääpuhalluksella ennen ja jälkeen - kokemuksia kuivajääpuhalluksesta
Puhdistamaton hirsiseinä odottaa kuivajääpuhallusta - kokemuksia kuivajääpuhalluksesta
Kokemuksia kuivajääpuhaltamisesta

Naavanpoisto tiiliseinästä

Kokemuksia kuivajääpuhalluksesta saimme myös kohteessa, jossa rivitalon tiiliseinään oli kasvanut kasvustoa, joka teki seinästä epäsiistin näköisen. Esteettisen haitan lisäksi kaikenlaiset kasvustot ovat aina uhka pinnalle.
Katso videolta, kuinka nopeasti kuivajääpuhallus puhdistaa ja tekee tiilen pinnasta kuin uuden!

Naavanpoisto tiiliseinästä kuivajääpuhalluksella - kokemuksia kuivajääpuhaltamisesta

Haluatko tietää lisää kuivajääpuhalluksesta? Kerromme mielellämme aiheesta ja annamme tarjouksen kohteeseesi. Kuivajääpuhallus on todella monikäyttöinen tapa, joten arvioimme sen käyttömahdollisuudet mielellämme erikoisempaankin kohteeseen. Voit lukea lisää kuivajääpuhalluksesta sivuiltamme ja kumppanimme sivuilta.

Scroll to Top