Kokemuksia Maalaustehosta – Seinäjoki

Tyytyväiset asiakkaat ovat meille Maalausteholla tärkeä asia. Kun projekti tehdään, täytyy kaiken olla helppoa ja selkeää ensikosketuksesta saakka.

Olemme toimineet Seinäjoella vuodesta 2019 ja maalanneet alueella runsaan määrän erilaisia kohteita. Etelä-Pohjanmaalla meillä on mahdollisuus tarjota paikallisin voimin täysi repertuaari palveluistamme, sillä toimitusjohtajamme Jonne on asunut Seinäjoella jo useamman vuoden ajan.

Kokemuksia Maalaustehosta, ulkoseinän maalaus
Tuulihovien talo kaipasi uutta maalipintaa Seinäjoella.

Työllistämme paikallisia ammattilaisia

Kaikki lähtee aina tarjouksesta. Laskemme aina oikean hinnan, joka ei sisällä mitään piilokuluja, ellei projektin aikana tule jotain erityisempää – mutta näissäkin tapauksissa neuvottelemme ja keskustelemme aina asiakkaan kanssa, jotta hän on varmasti kartalla ja voi tehdä päätökset tiedon pohjalta.

Haluamme toimia paikallisesti ja alueen omien ammattilaisten voimin. Seinäjoen lisäksi toimimme mm. Oulussa, Kajaanissa, Jyväskylässä ja Porissa. Tällöin meillä on kilpailuvalttina myös alueen tuntemus – ja tietysti lyhyillä välimatkoilla onnistuu tehdä joustavampia aikatauluja kuin toiselle puolelle Suomea.

Talon maalaus Seinäjoki – asiakaskokemus

Maalasimme Seinäjoella tiili/puuverhoillun paritalon, jonka puuosat olivat jo maalin päivittämisen tarpeessa. Ongelmana oli, että alkuperäinen sävykoodi oli vuosien varrella mennyt hukkaan, joten haluttu sävy täytyi etsiä ennen talon maalausta.
Talon omistaja Miikka Tuulihovi kertoo, että prosessi eteni siitä huolimatta sujuvasti.

”Jonne toimitti meille muutamia eri sävyvaihtoehtoja ja niistä tehtiin koemaalauksia, että mikä näyttäisi parhaimmalta. Siten sävy saatiin valittua kohdalleen hyvin.”

Itse projekti eteni nopeassa aikataulussa ja talon asukkaille se oli varsin mutkaton kokemus. ”Itse oleskelin sisällä ja touhusin omia juttujani. Asiat tapahtuivat hyvin huomaamattomasti eikä maalaaminen vaikuttanut omaan olemiseen mitenkään.”
Kommunikointi oli myös helppoa.
”Jos oli kysyttävää, niin niihin saatiin aina asiantuntevat vastaukset. Minulla oli luottavainen ja hyvä olo. Ei tarvinnut lainkaan miettiä, että mitenköhän hommat hoituvat ja minkälaista jälkeä on tulossa.”

Talon sävy saatiin kohdilleen, vaikka värikoodi olikin vuosien saatossa hukkunut.

”Luotettava, asiantunteva ja ystävällinen”

Talon maalaus onnistui asiakkaiden mielestä erinomaisesti.
”Olin todella tyytyväinen, että miten asiat hoidettiin. Työn jälki oli oikein hyvää ja talo on ihan eri näköinen kuin ennen maalausta! Myös yrittäjä oli helposti lähestyttävä ja asioista oli helppo sopia. Joustoakin löytyi tarvittaessa. Jos pitäisi Maalaustehoa kuvailla kolmella sanalla, niin ne olisivat luotettava, asiantunteva ja ystävällinen.” Miikka päättää.

Katso video Miikka Tuulihovin haastattelusta: https://www.youtube.com/watch?v=GL8C74DLYnk

Scroll to Top